<$BlogRSDUrl$>

Stilling 

Enebakk kommune ligger i Akershus fylke, ca 35 km fra Oslo. Fellesrådsområdet består av to sokn, Enebakk og Mari, som har hvert sitt menighetsråd, kirke og kirkegård. Flateby ligger under Enebakk sokn. Det har i 30 år vært arbeidet for å få oppført en kirke på Flateby, tomta og tegningene er klare, men det mangler den kommunale bevilgningen.

Enebakk kirkelig fellesråd søker
Menighetspedagog - 40-50 % stilling
innen trosopplæring i Enebakk sokn, primært med arbeid på Flateby. Stillingen ble opprettet i 2005 med en klar satsing på barnearbeid i menigheten. Arbeidet innebærer videreføring av ulike etablerte aktiviteter, men den som ansettes vil i samråd med Enebakk menighetsråd få mulighet til å påvirke arbeidsoppgavene. Det utøvende arbeidet er lagt til ettermiddags- og kveldstid, samt noe arbeid i helgene.

Ønskede kvalifikasjoner:
Relevant utdanning, gjerne også med musikalske ferdigheter.
Erfaring med barne- og ungdomsarbeid innen Den norske kirke.
Pågangsmot, kreativitet og evne til å arbeide både selvstendig og i samarbeid med andre.
Krav til medlemskap i Den norske kirke.

For stillingen gjelder:
Lønn etter utdannelse og kvalifikasjoner. Ønsket tiltredelse er 1. januar 2009. Kontor på Nærmiljøsenteret på Flateby (Frivillighetssentralen). Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til sokneprest Lars Inge Magerøy eller kirkeverge Grete Dihle, tlf. 64 92 71 41.

Søknad, vedlagt CV og attestkopier, sendes til Enebakk kirkelige fellesråd, Postboks 14, 1912 Enebakk innen 13. november 2008.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

 Du er besøkende nummer siden 06.03.2003
Ansvarlig for nettstedet: Kirkevergen
Vaktmester for nettstedet: Anders Aschim